• Att inreda sitt gästrum

  säng-marinblått-vitt
  När man har ett rum över som aldrig används så kan det vara kul att göra om det till ett gästrum. Det är roligt att sina gäster kan övernatta i sitt hem och då kan man även passa på att imponera med sin inredning.

  Hotell inspiration

  Ett gästrum kan man se som ett hotellrum då de fyller samma funktion. Att hitta inspiration till sin inredning från hotell är ett smart sätt att få ett snyggt rum där ytan används på ett smart sätt. Se hur en hotellinredning ser ut och försök att inreda rummet på liknande sätt. Kolla gärna på PMI Hotellinteriör där hittar du information, bilder och bra tips på hur du ska inreda ditt rum.

  Vad kan behövas?

  När du ska inreda ditt gästrum så är det några detaljer som får rummet extra mysigt. Mattor och textil på golvet ger en mjuk och skön känsla under fötterna men det dämpar även ljudnivån.

  Det är inte alltid att man har gäster på besök så om det finns behov så kan gästrummet vara ett hemmakontor när det inte används av gäster.

  Våga göra ditt gästrum personligt. Inred ditt rum som du själv skulle vilja ha det. Mjuka och sköna sängkläder är något som gäster verkligen uppskattar.

  Gästerna kanske har ett barn med sig så lämna gärna utrymme till en barnsäng eller ställ in en extra säng redan från början. En dubbel säng och en extra 90cm bred säng gör rummet helt perfekt.

  Dina gäster kanske gillar att läsa på kvällen och då är det viktigt med en sänglampa eller annan belysning nära sängen. Förvarning för kläder eller pallar och andra möbler för att slippa lägga kläder och packning på golvet.

  Hämta ytterligare tips från sajten Lantliv.